VISITA AL MUSEU DEL DISSENY

Museu del Disseny. Sílvia Ventosa (2)En motiu de la Guia de Vestuari dels segles X-XI (durant l’estada del comte Borrell, la comtessa Ermessenda i els seus descendents Berenguers), vam anar al Museu del Disseny de Barcelona per parlar amb la historiadora i conservadora en cap del Museu Tèxtil i d’Indumentària que forma part del Museu del Disseny, Sílvia Ventosa Muñoz.

És una de les persones de referència més rellevant a Catalunya en relació al vestuari, coautora del llibre “Els vestits populars a Catalunya”, tot i que en aquest cas, la investigació es remunta com a màxim al segle XVIII.

La Sílvia va felicitar a l’Agustí Farigola, autor del què serà el primer llibre de la Fundació Bages Medieval, per la seva gran tasca de recerca feta fins al moment. Segons el què coneix, no hi ha ningú que hagi estudiat mai tant el vestuari català medieval dels ss.X-XI.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s