PRESENTACIÓ DEL PROJECTE AL DIPUTAT DE TURISME

El passat 17 de maig Santpedor va rebre el diputat delegat de l’àrea de turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns; acompanyat de la coordinadora de l’àrea de desenvolupament econòmic local de la Diputació, Rosa Serra. Van ser rebuts per l’alcalde Xavier Codina, i els regidors de turisme i cultura, Antoni Valverde i Agustí Comas, respectivament.

La visita va començar amb una primera reunió amb els membres de l’equip de govern seguida per una visita guiada pel barri antic de Santpedor a càrrec de la responsable de l’Arxiu històric municipal, Mireia Vila, historiadora col·laboradora del projecte del Plaià.

En finalitzar la visita, la Fundació Bages Medieval vam tenir l’honor de poder explicar personalment el projecte del Poblat Medieval durant una llarga hora. El nostre projecte era un dels objectius principals de la visita, per tal que poguessin conèixer de primera mà la nostra iniciativa.

Diputat i alcalde Reunió Diputat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s