Premses de vi de Santpedor

Després de la descoberta de les premses de vi que l’Eloi Font té catalogades a diversos punts del Bages i que ens va mostrar fa uns mesos, hem anat ampliant la recerca per determinar si en trobàvem d’interessants ben aprop nostre.

La Mireia Vila, historiadora i arqueòloga del projecte, va prendre mides d’unes peces que ens van mostrar els veïns de Mas Llussà. Aquestes premses provinents de llocs molt propers al Plaià, sobretot trobades a camps i vinyes a pocs quilòmetres de la zona, tenen un gran valor per a nosaltres, ja que ens permeten recrear amb un rigor històric molt concret emmarcat en el territori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s