Conveni amb l’Ajuntament de Santpedor

A principis de juliol s’ha signat el conveni de col·laboració de l’Ajuntament de Santpedor amb la Fundació Bages Medieval, tenint en compte l’interès educatiu i cultural del nostre projecte, així com de desenvolupament econòmic i turístic.

Segons el mateix conveni, ambdues parts estableixen les bases de col·laboració mútua per afavorir el desenvolupament d’activitats culturals d’investigació i divulgació de la història medieval; la recuperació i/o manteniment de la flora i fauna ja existent al territori a l’època medieval i la programació i dinamització d’activitats didàctiques amb la finalitat que puguin adreçar-se al municipi i població de Santpedor, entre altres.

L’Ajuntament de Santpedor aportarà  1.700 €, prorrogable anualment segons disposició de partida pressupostària, pel desenvolupament d’activitats que compleixin aquests objectius. També podrà formar part d’un dels futurs consells assessors de la Fundació.

conveni ajuntament santpedor fundació bages medieval

Moment de la signatura del conveni

fotos conveni ajuntament (4)

El president de la Fundació, el Sr. Venanci Pellicer, va comparèixer a l’Ajuntament per tal de formalitzar l’acord amb el Sr. Xavier Codina, alcalde del municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s