Fundació

Objectius

La Fundació Bages Medieval es crea l’any 2016 a través de l’oportunitat d’estudiar i sobretot difondre i promocionar l’època medieval especialment a la Catalunya Central. Amb ganes de contribuir al desenvolupament del territori, busquem formes vivencials i experiencials per donar a conèixer la nostra història. Els objectius principals de la FBM són: Divulgar el patrimoni i … Continua la lectura de Objectius

Què fem?

El projecte principal de la Fundació és crear un equipament de turisme cultural que recrearà un poblat medieval del tipus sagrera, amb una església romànica, tal com hauria pogut existir al Bages al segle XI. Ho farem amb tècniques i materials similars als de l’edat mitjana, mitjançant l’arqueologia experimental i el rigor històric. Els visitants … Continua la lectura de Què fem?

Qui som?

Fotos: presentació del projecte de la Fundació a l’Auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor ORGANITZACIÓ I GESTIÓ El Manel Fernàndez, el Sendo Espinalt i la Mireia Arenós som els impulsors inicials del poblat. Emprenedors amb gran dosis de passió, esforç i perseverança; que sense el suport que hem rebut i continuem rebent de … Continua la lectura de Qui som?

Vols formar-ne part?

Si et ve de gust col·laborar en el projecte de la Fundació o estàs interessat en rebre’n més informació, envia’ns les teves dades mitjançant els formularis d’aquesta pàgina i ens posarem en contacte amb tu. Si ets una empresa o entitat interessada en patrocinar el projecte o col·laborar en les activitats, pots descarregar-te el VULL REBRE INFORMACIÓ / … Continua la lectura de Vols formar-ne part?